Browsing Tag

Protestë e besimtarëve mysliman në Strugë

Protestë e besimtarëve mysliman në Strugë

Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame në Strugë organizoi protestë paqësore në shenjë të reagimit kundër ofendimeve dhe fyerjeve ndaj fesë islame që i`u bënë në Karnavalin e Vevçanit. Në këtë karnaval, një grup me përkatësi etnike maqedoni…