Browsing Tag

Populli ynë ka tradit të kombit dhe fesë

Populli ynë ka tradit të kombit dhe fesë

Më 21.11.2011, kreu i RDK, z. Rufi Osmani vizitoi Reis ul Ulemanë, H. Sulejman ef. Rexhepi në selin e BFI-së. Gjatë këtij takimi kreu i RDK-së i shoqëruar nga deputeti i partisë z. Izet Zeqiri, shprehi se neve si subjekt më i ri politik…