Browsing Tag

Politika Qeveritare po dëmton harmonin ndërfetare

Politika Qeveritare po dëmton harmonin ndërfetare

Fetë posedojnë vlera univerzale dhe si të tilla gjithnjë ndihmojnë në zhvillimin e shoqërive, andaj asnjëherë nuk duhet luajtur me ndjenjat fetare të cilat mud të reflektojnë negativisht dhe të nxisin urrejtje mes njëri tjetrit. Komunikimi…