Browsing Tag

Përurohet Xhamia e Rinisë në Gostivar

Përurohet Xhamia e Rinisë në Gostivar

Në Lagjen Banjeshnicë në Gostivar, u përurua xhamia e Rinisë e cila u nisë të ndërtohet në vitin 2007. Xhamia u ndërtua me kontributin e banorëve të lagjes dhe qytetit, mbështetjen e fuqishme të Myftinisë së Gostivarit dhe Bashkësisë Fetare…