Browsing Tag

Paraqitje madhështore e korit të BFI-së në Turqi

Paraqitje madhështore e korit të BFI-së në Turqi

Shkup, 14 prill 2013 - Me rastin e shënimit të ditëlindjes së Muhamedit (a. s.) në Tekirdag, në organizim të Dijanetit të R. së Turqisë, nga 14-20 prill, në javën e mirënjohur të ditëlindjes së Muhamedit (a. s.), me moton "Pejgamberi dhe…