Browsing Tag

OSBE e shqetësuar për Xhaminë Burmali

OSBE e shqetësuar për Xhaminë Burmali

Të mërkurën, 25 maj, një delegacion i OSBE-së,  i përbërë nga zv/ambasadorja Natalya Drozd dhe Piere Oldoni, shef i Njësitit Monitorues,  vizitoi Bashkësinë Fetare Islame dhe u takua me Reis-ul-Ulemanë,  H. Sulejman ef. Rexhepi.…