Browsing Tag

OH “Hilal” shtron iftar për të varfrit

OH “Hilal” shtron iftar për të varfrit

Humanizmi është dashuria ndaj të tjerëve dhe veçori e karakterit të mire, prandaj çdo mysliman i vërtetë doemos duhet ta ketë të zhvilluar ndjenjën e humanizmit ndaj njerëzve”, ka thënë kryetari i OH “Hilal”, Mustafa Dauti, të hënën në…