Browsing Tag

OH Hilal shtron iftar për të varfrit në Shtip

OH Hilal shtron iftar për të varfrit në Shtip

Karavani i shpërndarjes së ndihmave dhe shtruarjes së iftareve në të gjitha qytetet e vendit ku ka myslimanë të varfër dhe nevojtarë filloi në prag të muajt të Ramazanit- muajt të solidaritetit, që nga shtëpia amë e besimtarëve të këtij…