Browsing Tag

OH “Hilal” shtron iftar në Manastir

OH “Hilal” shtron iftar në Manastir

Të jesh human do të thotë të jesh njeri fisnik dhe të tregosh dashuri të thellë ndaj të gjithë njerëzve, ishte mesazhi kryesor i kryetarit të OH Hilal, Mustafa Dauti, gjatë iftarit të shtruar nga kjo Organizat Humnitare në qytetin e…