Browsing Tag

OH Hilal shtroi Iftar në Tetovë

OH Hilal shtroi Iftar në Tetovë

Të premten më 3 Gusht 2012, Organizata Humanitare Hilal, shtroi një iftar për skamnorët dhe besimtarët në qytetin e Tetovës, në ambijentet e Arabati Baba Teqes. Të ndihmuar nga operativa e Muftinisë së Tetovës dhe vullnetarë të ndryshëm të…