Browsing Tag

OH Hilal shtroi Iftar në Ohër

OH Hilal shtroi iftar në Ohër

Në vazhdën e aktiviteteve humanitare që po ndërmer Organizata Humanitare Hilal për hir të muajit të bekuar të Ramazanit, janë edhe iftaret që shtrohen për njerëz të kategorive të ndryshme nëpër qytete në mbarë vendin. Gjegjësisht, në këtë…

OH Hilal shtroi Iftar në Ohër

Më datë 29 Korrik 2012, Organizata Humanitare Hilal e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame, në vazhdimin e aktiviteteve të saja, shtroi një iftar për skamnorët, invalidët, jetimët dhe besimtarët muslimanë. “Duke marrë para…