Browsing Tag

OH “Hilal” shpërndau ndihma për skamnorët

OH “Hilal” shpërndau ndihma për skamnorët

Organizata humanitare “Hilall” sot ( e mërkurë) ka shpërndar ndihma humanitare në shumë familje skamnorësh duke u furnizuar me gjëra ushqimore siç mielli, vaji, sheqer, oriz dhe  produkte të tjera ushqimore. Kryetari i OH “Hilal”, Mustafa…