Browsing Tag

OH Hilal shpërndau ndihma në Ohër

OH Hilal shpërndau ndihma në Ohër

Karavani i OH Hilal me shpërndarjen e ndihmave, shtruarjes së iftareve dhe aktiviteteve të tjera ka qenë aktive në të gjitha Myftinitë gjegjësisht në të gjitha qyetet e vendit për tërë muajin e bekuar të Ramazanit. Aktiviteti i rradhës i…