Browsing Tag

OH “HILAL” shpërndau 1000 pako për të varfërit

OH “HILAL” shpërndau 1000 pako për të varfërit

OH Hilal u kujdes për të ndihmuar 1000 familje myslimane që t’i kalojnë ditët e Fitër Bajramit në atmosferë festive dhe të ndihen të barabartë me shtresat tjera të shoqërisë sonë. Në prag të festës madhështore islame Fitër Bajrami, OH…