Browsing Tag

OH “ Hilal” nisi aktivitetet humanitare

OH “ Hilal” nisi aktivitetet humanitare

Ne nuk jemi për herë të parë që i kyçemi kësaj pune. Siç e di opinioni BFI ka arrit ende pa u rrënuar sistemi socialist pat themeluar OH Kulturore - El Hilal - dhe ajo më pastaj me aktivitetet e saj të dendura dhe punën e palodhshme arriti…