Browsing Tag

OH Hilal me aksion në Gostivar

OH Hilal me aksion në Gostivar

Organizata Humanitare Hilal e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame, më datë 6 Gusht organizoi një aksion humanitar në qytetin e Gostivarit. Gjatë këtij aksioni ku u shpërndanë artikuj ushqimorë dhe produkte higjienike, për…