Browsing Tag

OH “Hilal“ dhuron gjak në ambasadën amerikane

OH “Hilal“ dhuron gjak në ambasadën amerikane

OH “ Hilal” e cila më tani ka bërë jehonë të madhe gjithandej me aktivitetet e saj humanitare dhe solidarizuese, kësaj rradhe u dëshmua edhe me një aksion të madh human duke dhururar gjak. Në krye me kryetarin e saj Mustafa Dauti dhe…