Browsing Tag

OH Hilal dhe Kozhuvçanka ndërmorën aksion humanitar

OH Hilal dhe Kozhuvçanka ndërmorën aksion humanitar

Të mërkurën më datë 15 maj 2013 Organizata Humanitare Hilal e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame në bashkëpunim me Kompaninë Kozhuvçanka ndërmorën një aksion humanitar me ç’rast shpërndanë 300 pako për skamnorët e Shkupit dhe…