Browsing Tag

OH Hilal dhe EVN përmbyllin vitin me aktivitete

OH Hilal dhe EVN përmbyllin vitin me aktivitete

Më 27 dhjetor 2012 Organizata Humanitare Hilal e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame të RM realizoi aksion humanitar në bashkëpunim me Kompaninë Energjetike, EVN. Në këto kohë të vështira socio-ekonomike që po zotërojnë në…