Browsing Tag

Njoftim

NJOFTIM

Miq të nderuar, me keqardhje ju njoftojmë se sot (e Xhuma) 29 Mars 2013 ndëroi jetë Drejtori i Sektorit për Arsim dhe Çështje Fetare pranë BFI-së H. Jakub ef. Selimovski. Varrimi i të ndjerit do të bëhet ditën e Shtunë (30.03.2013) pas…

NJOFTIM

E K S P O Z I T Ë “Trevat Lindore të Shqiptarëve gjatë shekullit XX” Bashkësia Fetare Islame e R.M me rastin e 100- vjetorit të Pavarësisë së Shtetit Shqiptar, organizon ekspozitë:“ Trevat Lindore të Shqiptarëve gjatë shekullit XX” në Çifte…

NJOFTIM

Bashkësia Fetare Islame e RM, përmes kësaj komunikate njofton të gjithë familjarët që të afërmit e tyre i kanë në haxh gjegjësisht në vendet e shenjta se të gjithë haxhinjtë janë në gjendje të mirë shëndetësore. Me këtë rast duam t’iu…

NJOFTIM

Bashkësia Fetare Islame e R.M, i informon familjarët që kanë përcjellur të afërmit e tyre për në haxh,  besimtarët si dhe gjithë opinionin e gjërë se të gjithë haxhinjtë që kanë udhëtuar për në vendet e shenjta tani për momentin janë duke…

Njoftim

Pas takimeve që Sekretari i Përgjithshëm i BFI-së, Afrim ef. Tahiri,  realizoi kohë më parë me dy kryetarët e qendrave islame-shqiptare të Norvegjisë, me seli në Oslo dhe të Australisë, me seli në Danderang Melburn-Viktoria, pas bisedave…