Browsing Tag

Njoftim për Opinionin

Njoftim për Opinionin

Bashkësia Fetare Islame e R.M me keqardhje konstaton në katastrofën natyrore e cila ndodhi në pjesën juglindore të Turqisë ku humbën jetën shumë njerëz dhe u shkaktuan dëme të mëdha materiale. Nga shkaku që ne muslimanët e R. Maqedonisë…