Browsing Tag

Një delegacion francez vizitoi BFI-në

Një delegacion francez vizitoi BFI-në

Atasheu administrativ nga Drejtoria për Çështje Strategjike në Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Francës, Renaud Dorlhiac dhe Sekretari kryesor (i parë) në Ambasadën e Francës në Shkup, Maxime Maurice, vizituan më 15 mars 2011…