Browsing Tag

Ngrohje për skamnorët

Ngrohje për skamnorët

Aksion i Organizatës Humanitare Hilal Të martën më 12 Shkurt 2013, Organizata Humanitare Hilal ndërmori aksionin e radhës, me ç’rast u bë shpërndarja e drunjve për ngrohje dhe paketa me produkte ushqimore dhe mjete higjienike, të dedikuara…