Browsing Tag

Në prag të Ramazanit edhe një xhami e re

Në prag të Ramazanit edhe një xhami e re

Shkup, 5 korrik 2013 – Në një atmosferë të shkëlqyer dhe solemne, është lëshuar në përdorim xhamia e re në lagjen e Shutkës e quajtur xhamia e Ebu Bekrit. Në këtë hapje solemne mori pjesë kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë,…

Në prag të Ramazanit edhe një xhami e re

Shkup, 3 korrik 2013, në mënyrë soleme është lëshuar në përdorim xhamia në fshatin Uji i Kuq të Shkupit, në këtë hapje solemne morri pjesë kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, H. Sulejam ef. Rexhepi, muftiu i Muftinisë së…