Browsing Tag

Në prag të Fitër Bajramit

Në prag të Fitër Bajramit

Ndihmohen 400 familje Janë shpërndarë mbi 400 pako dhe janë ndihmuar po aq familje gjatë një aksioni humanitarë i OH HILAL në bashkëpunim me Unionin e imamëve në Austri. Pakot me ushqim i kanë shpërndarë kryetari i OH Hilal,…