Browsing Tag

Ne jemi një

Ne jemi një

Reis ul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me kreun e Qeverisë turke, Rexhep Taip Erdogan në hotelin Aleksandar Palas në Shkup. Gjatë këtij takimi Reis Ulema i prezentoi një letërnjoftim të BFI-së dhe…