Browsing Tag

NDIHMË PËR MEKTEBET DHE INSTITUCIONET ARSIMORE

NDIHMË PËR MEKTEBET DHE INSTITUCIONET ARSIMORE

Të hënën e 18 shkurtit 2013, OH HILAL në bashkëpunim me Shoqatën “Ilmije”, shpërndanë mbi 300 ekzemplarë të Kuranit Famëlartë si dhe literaturë tjetër fetare. Në këtë aksion u përfshijnë ndjekësit e mësim-besimit në dhjetë mektebe në…