Browsing Tag

mirëkuptim dhe paqë në botë

Tolerancë, mirëkuptim dhe paqë në botë

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkësisë Fetare Islame të RM, h. Afrim Tahiri,  ishte pjesëmarrëse në konferencën ndërkombëtare: “Religion for the Benefit of People” gjegjësisht “Feja për të mirën e njerëzve”, organizuar nga Bulgarian…