Browsing Tag

Miqësi me popullin shqiptar për suksese të reja

Miqësi me popullin shqiptar për suksese të reja

Me rastin e inaugurimit të Myftiut të ri të Kroacisë, prof. dr. Aziz ef. Hasanoviç, në emër të Reis- ul-Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi dhe BFI-së mori pjesë një delegacion i BFI-së, i përbërë nga Jakup ef. Selimovski dhe Abas Jahja. Në këtë…