Browsing Tag

Mesazhi me rastin e Fitër Bajramit

Mesazhi me rastin e Fitër Bajramit

Mesazhi i Reis ul Ulema të BIM H. Sulejman ef. Rexhepi me rastin e Fitër Bajramit 2011 Bismil-lahir-rahmanir-rahim “Ka shpëtuar ai që është pastruar, që përkujton madhërinë e Zotit të vet dhe falet.”( El- A’la, 14-15) Vëllezër e miq të…