Browsing Tag

Mesazhi i Fitër Bajramit

Mesazhi i Fitër Bajramit

Mesazhi i Reis ul Ulema, H. Sulejman Ef. Rexhepi me rastin e festës së  Fitër Bajramit 2012 “ Ka shpëtuar ai që është pastëruar, që përkujton madhërinë e Zotit të vet dhe falet.” (El A’la; 14, 15) Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra…