Browsing Tag

Meloditë e bukura Kuranore nga Llabunishta

Meloditë e bukura Kuranore nga Llabunishta

Në prani të qindra besimtarëve mysliman nga fshati Llabunisht të Strugës dhe më gjërë, në një atmosferë tani më tradicionale edhe këtë vitë u shënua “ mbrëmja kuranore” në mënyrë mjaft të veçantë dhe specifike. Në këtë eviniment i…