Browsing Tag

Medresesë Isa Beu i ndërrohen dritaret

Medresesë Isa Beu i ndërrohen dritaret

Shkolla e mesme teologjike Islame, Medreseja Isa Beu nga koha në kohë po përjeton ndryshime pozitive në shumë aspekte, në veçanti do të përkujtojmë përmirësimin e kushteve për ndjekjen e mësimit dhe plotësimit të standardeve moderne të një…