Browsing Tag

Manifestim kulturor në Muftininë e Velesit

Manifestim kulturor në Muftininë e Velesit

Askush nuk mund ta pengojë hovin e Islamit Në vazhdën e aktiviteteve të Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame që po ndërmeren gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, ishte edhe koncëerti me Ilahi dhe lexime të Kur’anit Fisnik, në…