Browsing Tag

Manifestim fetar në Zvicër – Vintetur i OH Hilal

Manifestim fetar në Zvicër – Vintetur i OH Hilal

Nuk ka komb pa fe Organizata Humanitare Hilal e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Fetare Islame në bashkëpunim me Qendrën Islame Fetare të Vinteturit, me rastin e Israsë dhe Miraxhit organizoi manifestim fetar në Xhaminë e Vinteturit…