Browsing Tag

Lëshohet në përdorim xhamia në Kremenicë

Lëshohet në përdorim xhamia në Kremenicë

Pas një pune dhe angazhimi të madh nga Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë dhe nga Myftinia e Manastirit u lëshua në përdorim xhamia e re në fshatin Kremenicë të Manastirit, e cila banorëve do tu mundëson që të realizojnë obligimet dhe…