Browsing Tag

Krerët e BFI-së dhe KOM-it te Ivanovi

Krerët e BFI-së dhe KOM-it te Ivanovi

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorgje Ivanov më 31.01.2012 është takuar me kreun e Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Reis Ul ulema H. Sulejman ef. Rexhepi dhe kreun e Kishës Ortodokse Maqedonase, z.z. Stefan. Siç…