Browsing Tag

krahu ynë i djathtë

Qeveria turke, krahu ynë i djathtë

Intervistë e Reis-ul-Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, për agjencinë e lajmeve INA Ne e kemi projektin e Xhamisë Burmali dhe një kopje të tij ia dorëzuam z. Bozdag dhe atij Gormez, kthimin e tokës së së cilës BFI e kërkon me…