Browsing Tag

Konference shtypi në BFI

Konference shtypi në BFI

Filloi fushata për tubimin e kurbanëve Bashkësia Fetare Islame e RM të shtunën më 20 Tetor, filloi fushatën për tubimin e Kurbanëve të cilat qytetarët muslimanë të Maqedonisë dhe më gjerë do të mund ti dhurojnë për nxënësit e Medresesë Isa…