Browsing Tag

KOMUNIKATË

KOMUNIKATË

Në bazë të vendimit të përbashkët të tri bashkësive fetare: Komunitetit Musliman i Republikës  së Shqipërisë, Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës dhe Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë i informojmë besimtarët,…

KOMUNIKATË

Rijaseti i Bashkësiës Fetare Islame në mbledhjen e vet të mbajtur më 27 janar 2011 ashpër dënoi aktin e dhunës të ushtruar ndaj Muftiut të BFI-së në Kumanovë, Abedin ef. Imeri, më shtatë janar të këtij viti nga Sadat Memishi dhe tre…