Browsing Tag

Komunikatë për mjetet e informimit

Komunikatë për mjetet e informimit

Qëndrim i Rijasetit të BFI-së lidhur me ndodhitë në Xhaminë e Mustafa Çelebisë në Strugë Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë, në mbledhjen e jashtëzakonshme, të mbajtur më 04.06.2012, dënon ashpër prishjen dhe…