Browsing Tag

Islami fortifikata e mbrojtjes së identitetit tonë

Islami fortifikata e mbrojtjes së identitetit tonë

Restaurimi i xhamisë "Mustafa Çelebi" në Strugë Më 24 maj 2012 ( enjte), në xhaminë “Mustafa Çelebi” në qendër të Strugës, filloi rekonstruimi dhe zgjerimi i kësaj xhamie, si rezultat i bashkëpunimit të BFI dhe Dijanetit të Turqisë. Në…