Browsing Tag

Interesim i madh i besimtarëve për Haxh

Interesim i madh i besimtarëve për Haxh

Haxhi është një nga pesë shtyllat e Islamit.  Sipas normave islame, Haxhi është obligim një herë në jetë për secilin musliman që është i pasur,  psiko-fizikisht  i shëndoshë, i moshës madhore, i lirë dhe i sigurt. Intervistë:  h. Afrim ef.…