Browsing Tag

INFORMIM

INFORMIM

MJETEVE TË INFORMIMIT Të nderuar medium të shkruara dhe elektronike ju informojmë se më 27. 10. 2012( e shtunë), në ora 14:00 në lokalet e Bashkësisë Fetare Islame– Shkup, organizohet pres konferencë. Sektori për marrëdhënie me publikun…

INFORMIM

Bashkësia Fetare Islame e R.M, i informon të gjithë besimtarët dhe opinionin e gjërë se të gjithë haxhinjtë që kanë udhëtuar nga maqedonia për në vendet e shenjta janë në Mekke dhe po realizojnë ritualet e haxhit. Tani na është bërë e…