Browsing Tag

Inaugurimi i xhamisë së Bedrit

Inaugurimi i xhamisë së Bedrit

Më 05.08.2012 ( e Diel) në lagjen Butel të Shkupit u bë inaugurimi i xhamisë së Bedrit e cila njëherit u hap në ditën e shtatëmbëdhjetë gjegjësisht në ditën e Bedrit të muajit të bekuar të Ramazanit. Pas një pune dhe angazhimi të madhë nga…