Browsing Tag

I nderuari z. Ali Ahmeti

TELEGRAM URIMI

I nderuari z. Ali Ahmeti, Më lejoni që në emër të Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë, dhe në emrin tim personal, t’iu shpreh urimet më të përzemërta me rastin e fitores Tuaj në zgjedhjet lokale 2013 në Maqedoni.…