Browsing Tag

‘Hilali’ ndihmoi 250 familje

‘Hilali’ ndihmoi 250 familje

OH ‘Hilal’, që vepron në kuadër të BFI-së, këto ditë ndau artikuj ushqimor dhe mjete higjienike për 250 familje skamnorësh pranë selisë së BFI, aty ku janë edhe zyrat qendrore të kësaj organizate. Gjatë ndarjes së këtyre ndihmave kryetari…