Browsing Tag

“Hilal” shtroi iftar në Shtip

“Hilal” shtroi iftar në Shtip

Organizata Humanitare ”Hilal” ka vazhduar aktivitetin për dhënien e iftarit edhe në qytetin e Shtipit, ku bashkërisht iu gëzuan kënaqësisë së iftarit dhe muajit të bekuar të Ramazanit një numër i madh i qytetarëve. Ky aktivitet i dedikohet…