Browsing Tag

”Hilal” me aksion humanitar edhe në Strugë

”Hilal” me aksion humanitar edhe në Strugë

Në qytetin e Strugës si dhe në disa fshatra të saj ”Hilal”,organizatë humanitare që funksionon në kuadër të BFIM-së , dje (e dielë)për skamnorët shpërndau rreth 120 pako me ndihma ushqimore , të cilat ju dorzuan nevojtarëve nga Myftiu i…