Browsing Tag

“Hëna e Re”

“Hëna e Re”, domosdoshmëri e kohës

25-vjetor Revista ndoqi një rrugë të hapur edhe në aspektin e trashëgimisë. Ajo integroi pena, pikëpamje, koncepte të autorëve të ndryshëm si shqiptarë,  ashtu dhe të tjerë, duke ofruar gjuhë më të pasur, përmbajte të ndryshme dhe horizonte…